Libnet.ro
UNICEF

14:00

Doua persoane au fost retinute intr-un caz de delapidare privind vanzarea unui imobil catre Primaria Capitalei

Adevărul Adevărul,
Doua persoane au fost retinute intr-un caz de delapidare privind vanzarea unui imobil catre Primaria Capitalei

Doua persoane au fost retinute de procurorii bucuresti intr-un dosar de delapidare privind vanzarea frauduloasa a unui imobil catre o institutie a Primariei Capitalei. continuă pe Adevărul

Perchezitii intr-un caz de delapidare cu un imobil vandut fraudulos Primariei Capitalei

Doua persoane au fost retinute de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, fiind acuzate de delapidare, in legatura cu vanzarea frauduloasa a unui imobil catre o institutie aflata in subordinea Primariei Capitalei.

Perchezitii in Bucuresti si doua judete din tara intr-un caz de evaziune fiscala

Zece perchezitii au loc luni in Bucuresti si in judetele Ilfov si Braila intr-un caz de evaziune fiscala. Prejudiciul creat se ridica la aproape 2 milioane de lei.

Atentat sinucigas in Tailanda. Doua persoane au fost ranite

Doua persoane au fost ranite in explozia unei masini-capcana in Narathiwat, Tailanda. Politia a spus ca explozia s-a produs pe un drum public si ca a fost vorba de un SUV ce transporta o bomba.

Accident pe DN 56 A. O persoana a murit si alte doua au fost ranite

O persoana a murit si alte doua au fost ranite intr-un accident rutier care a avut loc in, noaptea de duminica spre luni, pe DN 56 A, la intrarea in localitatea Hinova.

Doua persoane retinute in urma perchezitiilor intr-un dosar de evaziune fiscala

Doua persoane au fost retinute, iar fata de alte trei s-a luat masura controlului judiciar, in urma perchezitiilor efectuate ieri de politistii ilfoveni intr-un dosar de evaziune fiscala cu un prejudiciu de aproximativ doua milioane de lei, potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Politie Judetean IPJ) Ilfov.

Un TIR si un microbuz care transporta pepeni s-au ciocnit pe DN1, in zona localitatii Miercurea Sibiului. Doua persoane, ranite

Un al doilea accident rutier s-a petrecut marti dimineata pe DN1, de data aceasta in zona localitatii Miercurea Sibiului. Doua persoane sunt ranite.

Captura impresionanta: Doua milioane de tigari au fost gasite intr-un tir (VIDEO)

Captura impresionanta a politistilor in Buftea. Doua milioane de tigari au gasit oamenii legii ascunse printre produsele transportate intr-un tir. Politistii Serviciului de Investigare a.

Nemtii ataca, iar Armata Rosie tine apararea. O lupta din anul 1941 a fost reconstituita intr-un sat din Transnistria VIDEO

Locuitorii satului Parcani, din raionul Slobozia, au avut ocazia sa se intoarca in timp, pentru cateva clipe. Un grup de persoane entuziasmate de istorie, din stanga Nistrului, a decis sa reconstituie o lupta din timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial, din anul 1941.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2363 seconds )